با عینک گوگل بیشتر آشنا شوید: پروژه Google Glass گامی به سوی آینده



 

ماه ها است که در مورد عینک گوگل خبرهایی به گوش می رسد. حالا این شرکت رسما اطلاعاتی در مورد پروژه اش منتشر کرده است و می توانید با Google Glass آشنا شوید. و این، اولین تصاویر منتشر شده از طرف گوگل هستند که نشان می دهند عینک این شرکت چه شکلی خواهد داشت. 

گجتی که در فیلم های تخیلی سال ها آن را می دیدیم، حالا در حال تبدیل شدن به یک محصول واقعی است. گوگل یک صفحه در گوگل پلاس برای عینک واقعیت افزوده اش ایجاد کرده و می گوید تعدادی از کارمندانش مشغول تست این کامپیوتر پوشیدنی هستند. 

جالب تر اینکه، این پروژه توسط یک تیم سه نفره در گوگل هدایت می شود که یکی از آنها آقای بابک پرویز، ایرانی است. اگر به خاطر داشته باشید، حدود ۴ سال قبل در نارنجی در مورد نمایشگر لنز تماسی ایشان صحبت کرده بودیم. 

این عینک با سیستم عامل اندروید کار می کند و همانطور که می بینید مدل های اولیه آن بسیار شبیه فریم های عینک طراحی شده است. با یک نمایشگر که بالای چشم قرار می گیرد، اطلاعات روی چشم ارسال می گردد. کاربر با دستورات صوتی می تواند به آن فرمان بدهد. ضمن اینکه یک دوربین هم روی آن تعبیه شده که کار ضبط ویدیو و عکاسی را هم انجام میدهد.


نیویورک تایمز در گزارش خود از این پروژه، می گوید عینک گوگل احتمالا تا پایان امسال وارد بازار می شود. اما یک سخنگوی گوگل ساعاتی بعد اعلام کرد احتمال ارایه این عینک در سال جاری میلادی بسیار کم است. 

هیچ چیز بهتر از ویدیوی معرفی نمی تواند کارایی این عینک را بیان کند. پس در ادامه مطلب ویدیو معرفی را از دست ندهید، تا ببینید این عینک چه قابلیت هایی را به ما ارایه می کند و شگفت زده شوید.

 

تجمع مدارات الکترونیکی بر روی یک لنز سخت چشم

آقای بابک پرویز , پروفسوربرق-الکترونیک دانشگاه واشینگتون , با کمک یک گروه تحقیقاتی موفق به ساخت نوعی لنز سخت چشم شدند که بر روی آن تجمعی از مدارات الکترونیکی دیده می شود. خوب است که بدانید لنز های سخت معمولا از جنس پلیمر شفاف قابل انعطاف ساخته می شوند. ایشان توانستند به کمک فن آوری نانو و تکنیک های micro Fabrication و  پردازشگر self-assembly تجمع مدارات الکترونیکی را بر روی این پلیمر ممکن سازند. منطق مدارات قرار گرفته بر روی این لنز برای ساخت یک صفحه نمایشگر در نظر گرفته شده است. به گفته ایشان در مراحل پیشرفت این طرح قرار است از micro LED ها نیز به منظور افرایش کیفیت این صفحه نمایشگر استفاده شود. 

 

تغذیه این مجموعه الکترونیکی قرار است به کمک سلول های خورشیدی و یا امواج رادیویی که به کمک آنتن های مینیاتوری پشتیبانی می شوند تامین شود. به توصیف سایت newlaunches این لنز در حال حاضر کوچکترین و ظریفترین صفحه نمایشگر موجود در جهان می باشد و می تواند در ساخت گجت ها و گوشی های موبایل کار برد داشته باشد. اما آقای پرویز شخصا بر این عقیده هستند که با پیشرفت این طرح کمک شایانی به علم پزشکی در مراحل تشخیص و درمان خواهد شد.

آقای پرویز , همگی آرزومند پیروزی و موفقیت روز افزون شما هستیم. 










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا